A Lot of PHiNG-THiNGs

Het “A lot of PHiNG-THiNGs project” is een bijzondere kunstinstallatie voor één of meerderde dagen waarbij er een groot aantal PHiNG-THiNG’s met ieder een wens op hun rug in een openbare ruimte geplaatst worden. Soms staan ze er wel met zijn duizenden tegelijk.

Op deze manier worden bezoekers en toevallige voorbijgangers verrast en kunnen ze de plek even op een andere manier beleven. De PHiNG-THiNGs staan er natuurlijk om geluk te verspreiden, dus iedereen mag er eentje uitzoeken en mee naar huis nemen. Jij blij om er eentje te krijgen en wij blij om het aan jou te geven!

Onder het motto “change the world, spread happiness” willen we dit project in verschillende steden in Nederland gaan uitvoeren en later ook in het buitenland. Welke steden of plekken dat zijn houden we nog heel even geheim, totdat alles 100% rond is.

Het eerste ‘A Lot of PHiNG-THiNGs’ event was in Londen in 2015, het tweede in Amsterdam in 2021. We waren in  Amersfoort op 26 juni en gaan op zondag 9 oktober weer terug naar het Oosterpark in Amsterdam.

 

Twee vrouwen bekijken de wensen achter op de PHiNG-THiNGs in The Inner Temple Garden tijdens het eerste A lot of PHiNG-THiNGs event..

Wensen

Een bijzonder aspect van dit project is dat iedereen er onderdeel van kan zijn. Dit gebeurt zodra bezoekers van de kunstinstallatie tussen de vele PHiNG-THiNG’s doorlopen en er eentje uitkiezen, maar het kan ook al gebeuren in de voorbereiding. Voorafgaand aan een project vragen we of mensen een wens voor hun medemensen zouden willen opschrijven. Deze wensen worden op de ruggen van de PHiNG-THiNG’s geplaatst. Op deze manier krijgen mensen niet alleen hun eigen geluksverspreider, maar ook een mooie wens van een onbekende. Wij geloven dat er op deze manier een positieve connectie ontstaat tussen twee mensen die elkaar niet kennen. Lees meer…