PHiNG-THiNGS opnieuw in het Oosterpark op 9 oktober

Op zondag 9 oktober 2022 keren de PHiNG-THiNGs terug naar het Oosterpark. In samenwerking met stadsdeel Amsterdam-Oost organiseren wij die dag tussen 11.00 en 15.00 namelijk opnieuw een ‘A lot of PHiNG-THiNGs‘ evenement. A lot of PHiNG-THiNGs is een project wat bedoeld is om mensen te verrassen, te verbinden en blij te maken.

Net als in 2021 worden er ’s ochtends PHiNG-THiNGS met een unieke wens achterop hun rug in het Oosterpark geplaatst. 500 kleine witte beeldjes zullen de hele dag klaar staan om te worden bewonderd en te worden weggegeven aan de bezoekers van het park. Alle PHiNG-THiNGs zijn gemaakt door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.

Elke PHiNG-THiNG heeft een unieke wens op zijn rug. Deze wensen hebben we verzameld door aan mensen te vragen ‘Wat is uw wens voor een medemens?’. En die medemens bent u…

PHiNG-THiNG met wens achterop de rugNeem je tijd om alle unieke wensen achterop een PHiNG-THiNG te bekijkenTussen de PHiNG-THiNGS

Ook dit jaar hopen we weer een mooi bedrag te kunnen inzamelen voor de stichting Save The Children.

Dit jaar komen de PHiNG-THiNGS te staan in de muziekkoepel in het Oosterpark. We zijn heel benieuwd hoe dat er komt uit te zien.

In het Parool van 9 september vertelt Gert-Jan er meer over.

Links:
https://www.amsterdam.nl/stadsdelen/oost/nieuws/gelukwens-oosterpark/