Painting Project

“Breng kunstenaars samen en laat ze doen wat ze het beste kunnen, mooie dingen maken”

GALERIES
In samenwerking met galeries in binnen- en buitenland worden de witte PHiNG-THiNG’s regelmatig door verschillende kunstenaars beschilderd en/of bewerkt waardoor ze een compleet nieuw uiterlijk krijgen. Deze one-of -a kind PHiNG-THiNG’s worden vervolgens door de galerie verkocht, met als doel de totale opbrengst te doneren aan een goed doel naar keuze.

In 2023 werd dit alweer voor de 7e keer georganiseerd bij de Ben Oakley Gallery (BOG) in Londen, waar de opbrengst werd gedoneerd aan het St Christopher’s hospice in Londen. Elke keer is het weer een groot succes en zo is er al meer dan € 9000,- opgehaald voor verschillende goede doelen.

Ook bij galeries in Haarlem en Go Gallery in Amsterdam zijn er in het verleden PHiNG-THiNGs verkocht voor een goed doel. We zijn nu in gesprek met galeries in Singapore, Bali en Miami om het ook hier op te zetten. Maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe galeries die onderdeel van dit project willen worden om gezamenlijk mensen te helpen en de wereld wat mooier te maken.


.

Bekijk de voorbeelden van de beschilderde PHiNG-THiNGs.