Gert-Jan Vlaming

Gert-Jan Vlaming is de ontwerper van de PHiNG-THiNGS.

Gert-Jan Vlaming is de ontwerper van de PHiNG-THiNGs Gert-jan Vlaming: Na mijn studie rechten realiseerde ik mij dat de wereld niet zat te wachten op nog een advocaat. Het is mijn passie om kunst te ontwerpen en maken en ik wil met deze kunst de wereld een beetje mooier en beter maken.

In 2006 heb ik de PHiNG-THiNG ontworpen. Ik ben enorm geïnspireerd door de reacties van mensen op de PHiNG-THiNG omdat ik een manier had gevonden om mensen geluk te bezorgen. Vanaf dat moment is het mijn missie om zoveel mogelijk PHiNG-THiNG op de wereld te zetten en kunstprojecten met de PHiNG-THiNG te initiëren, zodat ze ‘happiness’ kunnen verspreiden en de wereld een beetje mooier kunnen maken.

Bekijk de andere leden van het PHiNG-THiNG team